A1 Nieuws

Bende Bende op de A1 !
Via de telefoon een weblog gemaakt (zie de entry hieronder), beetje slecht geluid (door mijn headset) maar geeft wel exact weer wat ik zag: Hoevelaken richting Barneveld: snelweg is afgesloten. Auto’s en vrachtwagens tegen elkaar. Een vrachtwagen met vaten frisdrank zorgde er denk ik voor dat ook vanaf Barneveld naar Hoevelaken op hetzelfde punt alles stil stond (1 weghelft afgesloten). Enkele vaten waren over de vangrail tegen een aantal auto’s geknald (zo leek het). Veel brandweer, politie en ziekenauto’s..
Voor 7.25 stond ik in de file en ik was uiteindelijk om 8.25 op het werk.

Bah ..

2 thoughts on “A1 Nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.