Taiwan dag 2

Vroeg opstaan vanmorgen 7.15AM, beetje vroeg maar gauw nog even het notebook en de foto’s checken. Wat technische problemen, maar die zijn nu 00.50AM opgelost.

Lekker ontbijt in het hotel. Na deze korte maaltijd werden we opgehaald door een chauffeur die ons naar onze eerste afspraak bracht. Van 9.10 tot 14.00 de eerste meeting waaronder ook de lunch. Heerlijk chinees (niet te vergelijken met de chinees om de hoek). Om 14.15 bij onze volgende afspraak met een rondleiding door de fabriek. Erg georganiseerd allemaal. Phoe!

Meeting afgelopen zo rond 20.00 en daarna nog proberen om een restaurant te pakken. Lastig hier in Taiwan omdat ze ‘vroeg’ eten maar ook vroeg sluiten.
Bij ‘Friday’s in Hsinchu wat gegeten en gedronken tezamen met onze meetingpartners. Zo rond een uur of 00.15 terug bij het hotel.

Morgen om 08.00AM opstaan, en om 10 uur een tour door Hsinchu om een berg fabrieken te zien. Na deze korte tour met de auto gaan we naar Taipei, waar we om 15.00 weer een andere afspraak hebben staan. En dan? dat zien we dan wel weer ..

Tot morgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.