Taiwan dag 3 en 4

panorama_nacht_taipei.jpg

Uitzicht vanuit onze hotelkamer: Taipei. Gisteren zijn we vanuit Hsinchu naar Taipei gereden met een zakenrelatie. Aangekomen bij het hotel werden we meteen getracteerd op een mannetje die onze temperatuur snel controleerde (dit ivm SARS). ‘s Middags een aantal meetings met partners of toekomstige partner vanuit de hotelkamer. (kamer bestaat uit een leef en zit gedeelte alsmede een slaapgedeelte).

‘s avonds waren we vrij en zijn we naar carnagie’s Taipei gegaan. Een bar waar veel buitenlanders komen. (Grolsch is bijv. gewoon verkrijgbaar). Gezellig druk. Taiwanezen uit hun dak zien gaan op de Hermes House Band I’ll survive, of op Ricky Martin gaat helemaal nergens over als je maar plezier hebt.

Vandaag om 15.00 nog een meeting waarna we later met deze mensen uit eten gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.