Slechte kwaliteit radio Veronica

Afgelopen zaterdag was het huilen met de pet op met de kwaliteit van de uitzendingen bij Radio Veronica. De uitzending: Into the Groove van Martin Boer ging geheel de mist in omdat er gigantisch veel storing (en uitval) van de zender te horen was. (een klein stormpje zorgde hiervoor).

Misschien dat een technicus een beetje te hardhandig de schotel op het dak heeft behandeld tijdens de sneeuw? En is dat schoteltje wat ik daar zie staan de uitzendschotel? Ik had toch minimaal verwacht dat er een 3M schotel op het dak stond.

Psst.. ook onze schotel hier op het werk was omgewaaid merkten we vanmorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.