The day after ..

waterpolo1-small.jpg

Zow.. Dat was me het weekendje wel. Het gehele weekend gebivakkeerd op het zwembad in Hengelo waar het SG Twente Toernooi 2004 gehouden werd. Heerlijk weer. Zon, water, zon, zon, en nog ‘s zon. Goed waterpolo gezien van de hoofdklassers. Jong Oranje speelde sprankelend waterpolo al vond ik het jammer dat ze het lieten zitten in de finale. Polar Bears won dan ook bij de mannen het toernooi waar de dames van Lumio het Ravijn hun poule wonnen. Regionaal won SG Twente 1 afgetekend. VZ&PC en Schuurman Borculo BRC hadden er een stevige kluif aan.

Nou voor vandaag: weer hard aan het werk; vanavond weer de nodige updates uitvoeren voor Movabletype en mezelf klaarmaken voor een leuk boottochtje in het aankomende weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.