Jaarwisseling: Mist

Oud en nieuw bij mijn ouders gevierd. Zo rond half 1, kwart voor 1 met de auto over de A1 richting Apeldoorn. Net na de brug over de IJssel een gigantische mistvlaag over de weg. Hard in de ankers ..
Het waren vlagen mist dus iets verderop bij het Q8 station konden we weer fatsoenlijk doorrijden .. Knooppunt beekbergen: ja mist, mist en nog eens mist. niet 100, niet 50, nee we gingen de A1 af, de A50 op met nog geen 10 meter zicht. Een ervaring waarvan je zegt: WOW!. Mistlampen en knipperlichten aan en van het Knooppunt Beekbergen tot aan de afslag Apeldoorn Noord stapvoets gereden. 20 minuten deden we er ongeveer over. Aan de andere kant van de weg: ook langzaam rijdend verkeer maar ook Politie/Brandweer/ ..

Vanmorgen lazen we het in de krant: het was chaos. Gelukkig voor ons aan de andere kant van de weg. Maar in iedergeval 1 ervaring rijker: rijden in mist van 10 meter zicht (of zelfs nog minder) is geen pretje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.