overijsselsgrootste website lek?

Telegraaf bericht over een nieuwe verkiezing:

Heel Nederland kan vanaf donderdag via internet bepalen wie de Grootste Overijsselaar aller tijden wordt. In navolging van de omstreden verkiezing van De Grootste Nederlander in 2004 organiseert een aantal Overijsselse instellingen in samenwerking met het rijk en de provincie de verkiezing ‘Overijssels Grootste’.

Bezoek je nu de site: jammer maar je bent te vroeg, maar gelukkig hebben ze een achterdeur wijd wagen open staan zodat we nu al kunnen kijken en ook kunnen stemmen .. En natuurlijk horen daar de statistieken ook bij.

Quote:
Wij hopen geleerd te hebben van de fouten van anderen”, aldus de organisatie.
Hoezo, leren van de fouten van anderen? ‘s kijken hoe lang het duurt voordat ze het dichtgetimmerd hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.