Geld verdienen met Bloggen

Michiel Frackers schrijft een entry over het geld verdienen met webloggen.

De zorgen om ‘veel’ geld te verdienen via een weblog zullen voor mij velen malen groter zijn dan de 500 dollar die ik nu in een jaar met mijn websites verdient heb. Dus webloggen is hobby, dat ik daarbij 2 dollar per dag verdien omdat een aantal bezoekers trouw klikt: dat is dan mooi meegenomen. Trouwens, ik verdien 1 dollar, de rest genereert mijn vrouw met haar Webculinair.nl wat wel een doelgroepen website is.

De tijd wat sommige websites in content steken is zoveel en met zoveel mensen gedaan: een droge boterham valt niet of nauwelijks te verdienen in zowel dit kikkerlandje of daarbuiten. Je zal dan bovenmatige kwaliteiten moeten bezitten om te kunnen scoren.

Eigen content is ver te zoeken.

Van daar ook: ik schaar met met AroundMyRoom niet gauw bij groepjes. Ik doe wat ik leuk vind en volg de trends die ik interessant vind.
Zo was er een periode dat ik RSS evangeliseerde, nu is het weer wat anders. Niet blijven hangen in 1 net, gewoon lekker globetrotten en doen wat je leuk vind.

:: r-win ::

One thought on “Geld verdienen met Bloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.