“Een Paar van onze beste aanbiedingen”

oplichting-small.jpg

Wat een geweldige aanbieding van de KLM kreeg ik toch zojuist in mijn mailbox. Een vlucht naar Barcelona vanaf 89 euro .. Nou dat is betaalbaar….. Dus klik je door…… En ja hoor .. belasting van dik 68 euro wat er nog bovenop komt. Dan spreek je niet meer zo 1-2-3 over een spectaculaire aanbieding…

One thought on ““Een Paar van onze beste aanbiedingen”

  1. suprised?
    Moet je eens iets boeken bij 1 van die goedkope firma’s, (in mijn geval Ryanair) “ineens” blijkt de geboekte goedkope vlucht overboekt te zijn, je kunt nog wel mee, het wordt dan alleen iets duurder…..
    :DUH:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.