DVD afspelen

Heb ik een ISO gebrand, (die afspeelbaar is op PowerDVD, Windows Media Player) en waarvan ik kan zien dat het regio2 en regio5 is .. brandt ik deze: wel afspeelbaar op mijn DVD speler in mijn PC, maar onmogelijk om af te spelen op een aantal normale DVD spelers die ik thuis heb staan.

Iemand een idee?

3 thoughts on “DVD afspelen

  1. Hans says:

    DVD + of – R of + of – RW? Sommige DVD-spelers hebben moeite met é©® of meer van deze typen schijfjes, of ondersteunen zelfs alleen maar +R of +RW (of juist -R pf -RW). Ik ondervind zelfs problemen met verschillende merken schijfjes op mijn Sony stand-alone DVD-speler (die het inderdaad op m’n computer gewoon wel doen)

  2. Ik denk dat de speler(s) over de nek gaan van het feit dat deze zowel regio 2 als 5 is.
    Alle andere DVD’s spelen wel gewoon af (dus +r -r maakt in deze niet uit)

    Op advies maar even DVDSchrink gebruikt om de DVD regio vrij te maken en dus zien we later deze week wel of dat gewerkt heeft ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.