adsense, google and referals

Met onze nieuwe functie Verwijzingen kunt u uw inkomsten vergroten terwijl u uw gebruikers attendeert op nuttige producten en diensten. Door een verwijzingsknop toe te voegen aan uw site, kunt u gebruikers verwijzen naar AdSense zodat ze zich kunnen aanmelden en inkomsten kunnen genereren met hun website.

Een vette klik op het icoon hier rechts, jezelf aanmelden voor Adsense en hoppa ..

Ik (we) hebben inmiddels met onze sites meer dan $1000 verdient in iets meer dan een jaar. En daar kun je mooi je hosting en domein kosten van bekostigen en je hoeft er niets voor te doen. Ga er vanuit dat een site (of sites) met ongeveer 2 a 3000 hits per dag zo’n 2 a 4 dollar kan verdienen (per dag) .. op jaarbasis is dat leuk meegenomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.