** ScrapedFeeds News **

Subscribers van newsfeeds van Scrapedfeeds: Scrapedfeeds is meer dan een jaar gesponsored geweest door 1-eurohost Hier ben ik 1-Eurohost zeer erkentelijk voor. Echter vanaf het begin heb ik niet op een echte stabiele server kunnen werken. Pas na een verhuizing op een server in Nederland bleef Scrapedfeeds fatsoenlijk draaien.

Echter nu blijkt de server weer gecrashed te zijn en kan ik niet eens meer fatsoenlijk het domein beheren (geen rechten).

Ik heb daarom maar besloten om scrapedfeeds.com aan de wilgen te hangen en mijn expertise mbt het scrapen van feeds aan te bieden tegen een redelijke fee als mensen gebruik willen maken van myheadlines

Dus scrapedfeeds.com wordt nu herleidt naar mijn eigen server en daarom krijg je nu deze Feed Entry te zien ..
dank voor je vertrouwen in scrapedfeeds maar ik stop er mee.

One thought on “** ScrapedFeeds News **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.