Dutch Bloggies 2006

AboutBlank heeft de Dutch Bloggies 2006 aangekondigd.
Dit in tegenstelling tot the Loggies 2005, die Geenstijl eerder dit jaar aankondigde en zich nu op dit punt wijselijk stil houdt. (De Maatschappij dat zijn wij: wel grote bek maar ander het werk op laten knappen).

Dat is zoiets als een Ben Verwaayen die vanuit een gouden torentje verkondigd dat de: Nederlandse werknemer verwend is en zelf 300% bonus kan opstrijken als hij de salarissen niet te hoog laat stijgen ..

Dus de Dutch Bloggies: januari 2006 en ergens in maart de uitslag. En ja ze doen het anders dit keer.
Geen wereldheerschappij Geenstijl (of toch?).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.