Les Blogs

Vandaag en morgen is Les Blogs weer aan de gang. Een stelletje marketeers en journalisten en/of andere geinteresseerden die bij elkaar zitten en lullen over blogs. Ik ben dus erg benieuwd of onze bedrijfsblogger me gaat informeren (intern) over “How is blogging affecting corporations ?”

Want wat ik wel eens wil weten is welke instrumenten een corporate weblogger gebruikt om z’n collega’s te informeren waarmee hij bezig is en hoe hij deze collega’s informeert over interessante zaken over het vakgebied van de toko in breedste zin des woords.

6 thoughts on “Les Blogs

 1. Dag Dennis,
  zo te zien wordt je al aardig geinformeerd ;-) De instrumenten die ik gebruik om je te informeren en die je volgens mij ook gebruikt zijn mijn weblogs, podcasts, screencasts, online archieven. Daarnaast kun je me in artikelen vinden in tijdschriften en horen spreken op conferenties e.d. Daarbij presenteer ik Tulip als een innovatief bedrijf.
  Maar ik praat je graag eens bij. We maken een afspraak! Je vraag is aangekomen ;-)

 2. Zou hier dan toch sprake zijn van een strategie?

  Ben overigens ook zeer geinteresseerd in die (interne) communicatie en de compatibiliteit ervan met mijn agenda.

 3. @Dennis, natuurlijk wil ik nogal wat ;)
  Niet alleen de inhoud, maar ook de snelheid waarmee informatie beschikbaar komt, maakt die informatie waardevol… zeker als je de tijd en kennis hebt om deze informatie te kunnen verrijken.

  Ik denk die tijd te kunnen “verdienen” als je die niet hoeft te besteden aan het “her-communiceren” van de (verrijkte) informatie.

  @Hans, ik denk dat aansluitend met die andere (ongeplande) afspraak kan. Hopelijk kun jij als corporate-blogger dergelijke handvaten omzetten in een stukje bedrijfsstrategie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.