Message to Self: Battlestar Gallactica

Spatieman? schrijft:

vernieuwing en de oude serie fuck !
dan moet je je schamen, ik vind deze remake een aanfluiting, geen verhaal, geen plot, en teveel digitale techniek. en een vervolg is het zeker niet, ik weet niet of je de oude serie ooit gezien hebt, maar deze remake is het zelfde als de eerste 2 afleveringen, alleen zwaar vernieuwd met fuk effecten. om alleen al niet van de vipers te spreken, zien er wel leuk uit ,maar bewegen veel te nep..

Uch ..
Laat eens horen of je er mee eens bent.. Ik niet, vooral niet als je de blog van Ron Moore (schrijver/maker van de serie) hebt gelezen en waar veel, veel vragen van kijkers inmiddels al beantwoord zijn.
En een verhaal; ojahwel hoor er is een verhaal. Wellicht dat het met de Pilot/Mini-Serie niet helemaal naar buiten komt, maar de serie toont wel degelijk een verhaal.

3 thoughts on “Message to Self: Battlestar Gallactica

  1. Jort says:

    totaal niet mee eens. het is dan ook geen remake, maar een re-imagination. En hoewel de miniserie best goed was, is seizoen 1 en vooral seizoen 2 echt top!

  2. Matthijs says:

    BSG is in de nieuwe uitvoering ronduit geweldig. Iedereen die het daar niet mee eens is, die moet … moet … die moet z’n mond houden! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.