Oesters

Gisteren een alleraardigst feestje gehad. Onderdeel van het feestje was naast een ‘bull’ en wat oud-hollandse spelen in Western Style een mannetje die ons verse oesters kwam serveren.

De “Oesterkoning” kwam binnen, Lil en Ik zagen hem en keken elkaar aan: MJUM .. Nou dat hebben we geweten…
Errug lekker. Oesters met een Wijn/Azijn dressing, Groene Tabasco, Citroen en natuurlijk peper .. Errug Lekker…

Momenteel schijnt het zo te zijn dat 70% van de mensen er met afgrijzen naar kijken hoe 30% van de mensen de oesters via de huig naar binnen laten glijden …. Sorry collega’s: ze waren verrukkelijk .. ;-)

Dus voor feesten en partijen is dit extraatje erg oke!

One thought on “Oesters

  1. Nico Palar says:

    Een paar dagen geleden heb ik je een mail gestuurd met de vraag of je me kunt helpen mijn conceptronic Ip-cam online te krijgen in mijn website. Ik heb van Conceptronic een webscript gekregen waarmee ik beelden van jou (jullie) uit Apeldoorn kan zien. Ikzelf heb geen enkele kennis van java…
    Ik probeer het op deze manier nog maar eens. Als je er geen zin in hebt…kan ik me iets bij voorstellen, maar laat je het even weten? dank, Nico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.