Kicken en verslaafd zijn

Tsja. En dan ben je aan het intenet verslaafd zoals je dan schrijft.

Het klopt wel: jezelf bloot geven wordt afgestraft. Daarom ook die pseuo’s door die journalistjes die buiten hun vakgebied tekeer willen gaan. Een van de redenen dat ik ten allen tijde met m’n weblog dingen doe wat de massa niet doet. Voor mij is het continue het uitvinden van leuke en nieuwe dingen.

Verslaafd: wellicht maar ik weet wel in mijn vakanties en in mijn weekenden mijn rust te pakken. Daarvoor heb ik een rustpunt in mijn leven ;-) KEWL he :-) Leuk is om je vakantiegangers te zien ‘janken’ om maar een internet cafetje te laten vinden en je kan zelf deze links laten liggen .. ‘Been There Done That‘ ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.