webstats4u

tijd geleden schreef ik al: webstats4u is een vaag bedrijf .. mijn weblog is banned en ik kan / mag geen statistieken meer draaien. Aangezien ik op een virtuele server draaide kon ik op een alternatieve URL toch de stats blijven draaien. (navraag waarom ik gebanned ben heb ik nooit beantwoord gezien)

Tot mijn verbazing kom ik er vandaag achter dat de stats gewoon nog werken ondanks dat de virtuele server url niet meer bestaat. Met andere woorden: gebruik de code van een webstat entry op je website en alles wordt netjes geregistreerd. (en ik schijn geen last van vage popups te hebben waarover de laatste paar dagen de media schrijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.