Rijksweg A1 …

Rij je over de A1 van Apeldoorn naar Amersfoort vise versa, dan zit ik me ineens te verbazen over de rode bordjes in de middenberm (iets met CODA en een nummer geloof ik) en sinds vorige week staan er generatoren met vreemde camera’s . .

Ook hier weet en snap ik het nut nog niet van. Iemand een idee? De site rijksweg1 laat het hier even afweten

One thought on “Rijksweg A1 …

  1. plpl says:

    Tussen Almelo en Hengelo Noord staan aan beide kanten van de weg 2 van die vierkante camera’s.
    Ben je inmiddels te weten gekomen wat ze doen? Ben zelf ook zeer benieuwd.
    Er staan geen rode bordjes in de middenberm. Ik denk dat toeval is. Wat ik heb gezien is dat er bordjes van rijkswaterstaat bij staan. Deze zijn blauw en ook maar aan een kant en niet op dezelfde afstand. Het lijkt mij sterk als ze er iets mee te maken hebben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.