Sensation Black

een hardrock groep laten optreden op een hardcore gabber feestje wat Sensation Black is. IDT&T slaat de plank volledig mis en het publiek gaat demonstratief zitten. Toch speelt de band lekker stoicijns door en springt er een hyperactief mannetje het podium op om een bandlid tot de orde te roepen (tikkie hier en tikkie daar) en wordt dan zelf hard gemept (en geschop tegen z’n kale? kop) .. tjsa..

Sensation Black 2006 .. het begin van het einde
Wat filmpjes via Geenstijl, die een mooie dump file database hebben
filmpje 1 en filmpje 2

De oude gabbergod uit Amerika, Rob Gee, stond samen met Slipknot te draaien. Een mix van hardrock en gabber-hardcore. Blijkbaar kon het narrowminded partyvolk dit niet waarderen.

4 thoughts on “Sensation Black

  1. Marina says:

    Hoezo narrowminded.. je betaald gewoon geen 60 euro om hardrock te horen als we dat wouden ging we wel naar zo’n band toe, en tijdens de opening of wat dan is het wel leuk maar geen half uur lang..

  2. Swan says:

    Er is een heleboel verschil. Hardcore zijn steeds dezelfde deuntjes (no offense) en Hardrock is met gitaren, een drumstel en (vaak)een zager met een rauwe stem en dan zoveel mogelijk geluid produceren. HARD ROCK HALLELEJAH :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.