DTS 5.1 / Dolby 5.1 / Surround / 2.1

Bummer … wil je eens lekker spelen met wat surround dingetjes en dan werkt het dus niet zoals je wilt. Heb je de heerlijke DTS 5.1 DVD van Kraftwerk en die wil je dan afspelen op je met en 5.1 Surround Setje .. Dan speelt ie niet in 5.1 af .. En waarom? Ja dat snap ik ook nie ..

 

Het schijnt dus dat DTS 5.1 dus weer iets anders te zijn dan Dolby 5.1 en dat heeft waarschijnlijk weer met draadjes, optische uitgangen of weet ik veel waarmee te maken. Eingelijk begint de dag dus met een dikke K

Maar goed.. Gaan we rustig verder met wat anders. Uiteindelijk is de muziek wel top ;-)

Big thanks to Leon!

:: update -> gewoon InterVideo WinDVD gaan gebruiken. Die doet ut gewoon wat je wil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.