Message To Self: Widgets

r-win maakte me opmerkzaam met de vraag (in de mail) of ik me al met Widgets voor WordPress heb bezig gehouden.

Kort antwoord: Nee. Maar ik kom hier erg snel op terug. Deze Link maar eens uitspitten wanneer ik aan de shake zit.

via r-win

Update: Wdiget(s): ik blijk er al een paar te hebben, maar bovenstaande URL is ook wel geinig. Probleem edoch is dat mijn sidebar uit tweegedeelten bestaat en de wijze waarop de widget sidebar in elkaar zit is toch anders (Niet iets wat ik zo 1-2-3 wil). Dus gaan we ons eens focussen op een ander type menu wat bovenin komt te hangen. ;-) (kan wel even duren trouwens).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.