Supernatural

supernatural.jpg

Veronica TV begint het te begrijpen: om een goede tv zender te worden moet je kwaliteits series uitzenden. Vorige week begon Veronica met Supernatural nu aankomende maandag 16 oktober zo rond half elf weer een nieuwe episode.

Wij zijn thuis inmiddels al bij de laatste DVD (6 stuks) aangekomen en hebben de gehele serie dus gevolgd. Wanneer je het leuk vind om een serie over het bovennatuurlijke te volgen waar de slechte geest(en) de boventoon voeren dan is dit de serie die je moet gaan volgen. Jensen Ackles is een van de hoofdpersonen en speelde onder andere in Smallville.

Aanrader dus!

2 thoughts on “Supernatural

  1. nou, om heel eerlijk te zijn heb ik de serie na een tip eerst gedeeltelijk via bitmetv.org (bittorrent) bekeken en daarna heb ik um eerlijk gedownload via usenet waar deze gepost werd door iemand.

    Of deze uberhaupt al in NL te koop is, is een goede vraag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.