Miss Dewey zoekt ‘t voor je uit


Helloooo

Google’s voorkomen, als je tenminste niet gebruik maakt van de gepersonaliseerde startpagina gaat alweer veel te lang mee natuurlijk. Mocht je echt snakken naar iets anders, dan hoef je niet verder te kijken dan Miss Dewey. Deze dame vervult al je zoekopdrachten, begint vervelend te doen als je d’r geen aandacht geeft en geeft zelfs repliek als je vraagt om d’r telefoonnummer. Op zich een schitterend staaltje werk maar ik heb zo’n vermoeden dat Miss Dewey binnen de kortste keren net zo irritant is als de Office Assistant. In dat licht bekeken is het niet verbazingwekkend dat Miss Dewey’s zoekwerk deel blijkt uit te maken van een advertentiecampagne van Microsoft. Mocht je trouwens naar iets cleaners op zoek zijn dan het huidige Google en dan vooral qua zoekresultaten, geef dan Give me back my Google ‘ns een kans.

Original Permalink
This post has been republished through feeds.aroundmyroom.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.