Die Webloggers toch

Wanneer het webloggen pro moet worden krijg je conferenties die nergens meer over gaan, of althans absoluut niet meer de boodschap kan overbrengen. Zo lees ik nu dat een bezoek aan Le Web erg onzinnig tijdverdrijf is geweest.

Tsja, dat krijg je nu als je ergens bij wil horen, als iets in een business model gegoten wordt en je hebt eigenlijk geen idee waar je het dan over moet hebben. Je houd het vaag wat dat is tenminste makkelijk verdedigbaar en grootschalig.

Webloggen is voor velen witte boorden werk geworden: je scherm vol tikken met de noodzakelijke onzin en eigenlijk je gedrag alleen bevestigd zien door gelijkgestemden en dan bij anderen je gelijk proberen te halen in de trant van: zie je ik ben goed bezig want ik krijg reacties.

Webloggen zoals het 5 tot 7 jaar geleden was is er niet meer. Been there done that en ik doe nog steeds hetzelfde: mijn playground, mijn dingetjes: bevalt je het niet: doei.

 

One thought on “Die Webloggers toch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.