schandpaal: foute mix dj mixed niet zelf

Foei, zeggen dat je een jaarmix hebt gemaakt, maar die blijkt dan van iemand anders te zijn!

En dan nog durven te vertellen dat je alles live mixed, en ook nog geld er voor vragen voor iets want iemand anders heeft gemaakt. Foei, mevrouw de dj (Elena de hollander)

36 thoughts on “schandpaal: foute mix dj mixed niet zelf

 1. al diverse malen contact gezocht met de DJ! is not reacting JAMMER, had graag willenweten hoe ze een backspin maakt,… als ze dat al weet, en dan ook nog 1 van ca. 12 min. hahahahahaha, ben zeer benieuwd naar je verhaaltje,

 2. Elena de Hollander says:

  Dat kwam als volgt: ik heb 2 mapjes met de titel ‘YEARMIXEN’ en 1 mapje is van mijn EIGEN yearmixen en 1 mapje is van yearmixen die andere DJ’s gemaakt hebben. In beide mapjes heb ik de yearmixen als volgt genoemt: yearmix, yearmix 2, yearmix 3 etc. genoemt en op CD gebrand om er naar te kunnen luisteren.

  Stom genoeg had ik niet gecontroleerd of het mijn eigen yearmix was die op het CD-tje stond, omdat ik dacht dat het WEL mijn eigen yearmix was die ik op het CD-tje gebrand had. Ik geef toe dat dit een fout is die niet goed te praten valt en daarvoor bied ik mijn excuses voor aan, want ik had moeten controleren welke mix op het CD-tje stond voordat ik die op ging sturen.

 3. Elena de Hollander says:

  PS: Lees ook even mijn weblog (www.elenadehollander.web-log.nl), want ook op mijn weblog bied ik mijn oprechte excuses aan.

 4. Het zal je sieren om je ‘eigen’ jaarmix dan wel even op te sturen, maar mij & naar Ton. zie http://www.jaarmix.nl voor adres info, rechterkant.

  Je hebt namelijk erg de schijn tegen.

  En ten tweede: ookal vind je intro’s niet leuk: laten zitten. Het is andermans mixwerk.

 5. emdee says:

  anders even het msn gesprek doornemen, waarin ze mij beschuldigd dat ik haar mix heb gebruikt, en later weer zegt dat we precies hetzelfde mixen , en later weer zegt dat ze mijn playlist had nagemixed, en later weer zegt dat ze de mix 11 nov. al af had, EN daar ga je fout mijn playlist was pas 2 december af dus die kan je niet nagemixed hebben, en tijdens het interview zeg je heeeeeeeel duidelijk dat rood jouw mix is.
  Elena hou toch op. ALS JE FLUIT LIEG JE NOG!!!!!!!!!

 6. Elena de Hollander says:

  Dennis,
  Ik had citaten gebruikt van verschillende sites en daar vervolgens mijn mening over gegeven, maar daar konden de GS-mensen blijkbaar niet tegen dat iemand anders ongezout een mening uit over hun site.

 7. emdee says:

  ojaaaaa, mijn mix word nu nog zo`n 11 x uitgezonden, ik zal voor en achter na elke uitzending een samenvatting van dit verhaal laten vertellen, in de hoop dat je wakker word, tussen je map met jaarmixjes en 8 stuks CDJ players, Ben Liebrand zal jaloers zijn op je.

  de echte maker!!!!!!!!

 8. Mijne heren…
  Hier word ik dus echt ziek van.

  Iemand om uitleg vragen wil (godverdomme) NIET ZEGGEN dat die persoon helemaal niks kan!
  “En dan nog durven te vertellen dat je alles live mixed” Wel beste meneer de weblog schrijver.. Weet U wat U moet doen…
  Zaterdag avond naar http://www.nowfm.nl gaan, dan eventjes van 22.00 tot 23.00 uur naar Elena luisteren en dan zult U er achter komen dat deze wonderDJ WEL alles live mixed!!!

  En dan nog wat.. Elena heeft inmiddels al 3X haar excuses aangeboden… Iedereen maakt fouten, dus waarom mag zij die dan NIET maken???? Sorry, maar daar kan ik echt helemaal NIET tegen!!!

  M.v.g. Rick

 9. Harald says:

  NEem gewoon ff contact met haar op :P

  Op verzoek van — E de Hollander — adresgegevens geanonimiseerd d.d. 02-03-2014
  —————
  —————
  Netherlands
  —————
  Misschien mag je dan ook wel een bezoekje brengen aan haar fantastische studio :-)

 10. Even voor mevrouw de Hollander:
  Ik heb een paar vraagjes: Ik heb je excuses gelezen op je site, maar je spreekt jezelf tegen ! Je houd niet van intro’s e.d. (die verwijder je uit een mix. Maar voor je ‘eigen’ mixen (ja ‘eigen’ staat tussen haakjes, je snapt wel wat ik bedoel) maak je wel intro’s !?
  Leg dat is eens uit !?
  Er gaan verhalen de ronde dat je met 8 cd spelers tegelijk mixed !
  Waar kunnen we je live zien draaien….dat wil ik (en vele met mij denk ik) graag een keer bewonderen. Dat moet iets unieks zijn !
  Ik ben opzoek naar een remixer voor een nieuwe track van me (hardstyle) die binnenkort uitkomt op vinyl. Wat reken je daarvoor ?

  Ik lees graag je reactie !

  Jerry (JB Remix)

 11. Nou nou, wat een lulverhaal, die reaktie van Elena. Alsof je je eigen mix niet zou herkennen als je er naar aan het luisteren bent. Wie ben je nu eigenlijk voor de gek aan het houden? Hoe denk je ooit nog geloofwaardig over te kunnen komen?

  Wat lopen er toch een waardeloze mensen rond.

 12. Tjonge… nou, excuses maken of niet, het is gewoon heel triest. Een jaarmix jatten van een DJ, schaamteloos verknippen zodat alle jingles etc er uit zijn, je eigen intro etc er aan vast plakken en dan roepen dat het je eigen jaarmix is.
  Ja tuurlijk, gebrand op een cd. Oh wacht eerst per ongeluk de intro etc verwijderen, ja sorry, dat ging helemaal vanzelf, ik had ‘t zelf niet eens door en plotseling landt die aangepaste jaarmix op een cdtje. Te gek! Weet je wat, laat ik die maar opsturen! Zucht…
  Werd er ook nog geclaimd dat mevrouw in de jaarmix een eigen geremixte versie van “Rood” had verwerkt? Wow.
  Ik heb zelf ook zo’n geflipt figuur meegemaakt die een jaarmix had gemaakt en het bleek al uit de tracklisting dat ‘t MIJN jaarmix was. Toch de “benefit of the doubt” gegeven, de jaarmix binnengehaald en beluisterd. Verrek “Dj Esanto” te horen in de intro. Dat lijkt wel mijn jaarmix. En inderdaad…

 13. Elena de Hollander says:

  @ Fox-1,
  Als er nou een stream was dan had ik zeker gaan luisteren, maar ik kon geen 1 stream vinden op die site van hun en dus kon ik ook niet luisteren naar die FM-zendertje.

  @ Harold,
  Denk jij dat iedereen hier welkom is? Fout gedacht, want alleen mensen die ikzelf uitnodig zijn welkom en mensen die ik niet uitnodig zijn dus automatisch niet welkom hier.

  @ Jerry,
  Kom op, wees creatief en laat eens zien dat je toch nog humor hebt…

 14. Ai ik zie dat ze ook trance mixen heeft.
  Ben benieuwd of ze er dan ook maar 1 van mij gepikt heeft je weet het nooit.

  Laat eens een keer wat horen

  Elena ik ken je niet en dat houden we lekker zo maar ik denk dat ja “loopbaan als DJ” toch wel in een bodemloze put beland op deze manier

  D-re

 15. @Elena:
  Niet zeiken dat er (nog) geen stream was, dat wist je voor je de mix opstuurde. Maar je wilde maar al te graag dat ‘je mix’ uitgezonden werd…. Je wist dat we aan het verbouwen waren, en dat er dan wel een stream is. Dus nu niet denigrerend gaan doen, ja!

  Verder heb je tijdens ons gesprek geluisterd naar de mix, weliswaar via de telefoon, maar wel gehoord. Zelfs de tempoversnelling bij shakira viel je niet op. Je loopt gewoon te fokken, en bent een aandachtsgeil persoon. Jammer dat je nu tegen de lamp gelopen ben….

 16. Joost says:

  Jongens jullie vechten tegen de bierkaai. Vermoedelijk lijdt Elena aan een post-traumatisch stress-syndroom. Dit psychiatrische ziektebeeld kan gepaard gaan met een extreme roep om aandacht. De een meet zich een ziekte aan (herinnert u zich Singh Varma nog?) en de ander waant zich een heuse ster. Ze zal echt volharden in haar leugens. Het kan zelfs zo zijn dat ze in haar eigen leugens gelooft. Dus hier is professionele hulp geboden. Misschien kunnen haar vrienden (Rick en Ilse Pilse) zich over haar ontfermen?

  Kijk mama.. helemaal zonder spellingchecker en gewoon gratis!

  Voor het geval dat:

  Stichting Korrelatie
  http://www.korrelatie.nl

 17. Mevrouw de Hollander…..
  Waarom moet ik laten zien dat ik nog humor heb ?
  Ik stel een paar serieuze vragen en daar geef je geen antwoord op ?!
  En ik moet nog creatief worden ook ?!
  Zo creadief als jij bent zal ik nooit worden !…oh sorry typ foutje (de D zit bij mij vlakbij de T op mijn toetsenboard…)
  Goh…heb ik nog humor ook.
  Nou nogmaals een keer de vragen herhalen (een bril heb je niet nodig heb ik gelezen op een andere site) misschien dat er nu wel een zinnig antwoord komt:
  Waar kunnen we je live (met 8 cd spelers) zien draaien ?
  De rest van de vragen staan in de logs hierboven.

  Jerry

 18. dj Michel B says:

  Zeg, wat een onzin allemaal. Ik ken Elena en ze is een prima dj, zowel op de radio als een mix dj. Weet je wat ik me afrvraag, stel nu als Martin Pieters die fout had gemaakt, dan hadden jullie ongetwijfeld gezegd ach we zenden je mix wel opnieuw uit.
  Jullie hebben niet eens eens gevraagd stuur ons jou mix dan opnieuw op. Nee in plaats daarvan krijgt ze alleen maar ktitiek die ieder van ons kan overkomen. Vooral nu met deze drukke dagen.
  ik moest het ff kwijt.

 19. ahahah Martin Pieters…
  Kom zeg.. Martin heeft een unieke stijl van mixen .. Die heeft geen geen mixen van andere nodig ..

  Enneuh ik heb al eerder gevraagd om mij de mix te sturen. Maar mevrouw?, recalcitrant als ze is, geeft geen reactie. Be a woman en stuur de mix op naar het adres wat op http://www.jaarmix.nl staat en ze krijgt een eervolle vermelding als de mix haar mix is.

  Wie wil nou niet op jaarmix.nl staan?

 20. Michel b says:

  dat zei ik ook niet, ik vroeg em af wat ze zouden zeggen als martin diezelfde fout had gemaakt of een andere dj, en ja martin pieters is ook een super dj.

 21. Nogmaals: copycats vallen door de mand. De mixfreaks zijn een dermate grote community waar bijna alle jaarmixen die uitkomen bekend zijn. Vertellen dat het je eigen jaarmix is …. niet handig.

 22. Marco says:

  Nou mensen,

  Is het nou ff afgelopen met dit gezeur.

  Het is nu eenmaal gebeurd en Elena heeft haar excuus aangeboden.
  Ik denk dat jullie het gewoon moeten laten en Elena zal er voor zorgen dat dit niet meer zal gebeuren neem ik aan.
  Dus ga allemaal lekker kerst vieren en niet de mixpolitie uithangen,okee?

  Fijne kerst allemaal en voortaan niet zoveel drama maken om een “foutje” van iemand,we zijn allemaal mensen en mensen maken fouten.

  Groeten,Marco

 23. mixer says:

  Ton,

  Ik heb op de webcam (tijdens haar set gisteren)gezien dat alles wat zij doet dus echt LIVE is.
  Als echte kenner en actieve mixer weet ik wat ik zie en hoor.
  Jij hebt zeker geen recht tot spreken omdat je zelf niet actief bezig bent met het mixen.
  Door dit alles voelt Elena zich bedreigt en heeft ze geen fijne kerst en is ze bang dat ze haar carriere wel kan vergeten,door alle zielige mixfreakjes die geen benul hebben over wat er echt is gebeurd en meteen met stront gaan gooien.

  Dat vind ik echt te zielig voor woorden.

 24. Dus als jij haar via een webcam 1 liveset ziet draaien betekent dat voor jouw dat (en ik quote) “alles wat zij doet dus echt LIVE is”.

  En wie ben jij om te zeggen dat als je niet aktief mixt, je geen recht tot spreken hebt? Hoe schat je zelf de waarde van jouw woorden in?

 25. X2F says:

  VERSTOP JE MIXES! ! !
  elene komt ze ff lekker bewerken voor jullie en geeft ze dan aan de radio en *schijnt* geld te verdienen . Mooi !

  maar ok, ik ben benieuwd naar die Live DJ Set Webcam eh? Link?rip?

 26. Het moet niet gekker worden! Word ik me daarnet gewoon gebeld door Elena de Hollander!

  Zie update 12 Juli 2007 op http://www.mixinc.net/elenadehollander/

  En gewoon doorgaan met afzeiken, het maakt haar allemaal niet uit en alles en iedereen is dom en stom en zei is de enige wijze. Nou ja, in haar wereld dan misschien. Dat ze in de “grote-mensen-wereld” precies helemaal niks is schijnt iedereen te weten behalve zij zelf.

 27. Gelezen op een ander forum:

  48) Elena de Hollander, Soest , donderdag 24 Januari 2008 22:13

  @ 40. Jij leest tegenstrijdigheden op mijn websites? Jij vind het tegenstrijdig, maar ik kan je één ding vertellen: hetgeen wat jij telkens over mij schrijft en beweerd is onjuist, want ik ben niet “mediageil: zoals jij mij noemde. Tenslotte kan ik er ook weinig aan doen dat ik – vanwege en dankzij mijn werk als DJ/producer – regelmatig te horen ben op de radio, te zien ben in TV-programma’s, in de kranten of magazines sta. Voor alle duidelijkheid: ik beschouw het als een onderdeel van mijn werk en kan er NIET koud of warm van worden! Verder zou je wel wat meer respect tegen mij mogen tonen, want heel veel producties die ik geproduceerd hebt of aan mee gewerkt hebt staan in de Top40 of hebben in de Top40 gestaan. Blijkbaar heb ik wel luisteraars, want elke keer is mijn mailbox en smsbox vol met reacties van luisteraars die geluisterd hebben naar mijn programma’s op de radio. Zoals ik al zei: ik vind het prima dat jij mij niet aardig vind, want tenslotte mag ik jou ook totaal niet, maar kom niet met opmerkingen aanzetten die onwaarheden bevatten.

  http://www.unieuws.nl/index.php?p=10781#comment44445

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.