Cebit dag zoveel

nog steeds op de cebit, drukte op de stand en een droge keel van het vele praten. Goede salades hier op de stand. .mjum jum . en ‘s avonds lekker eten ergens in een restaurant in de buurt van het hotel waar we zitten.

Keb wat nieuwe idee-en opgedaan om weer eens een andere kant van het webloggen te gaan bekijken / benaderen. Meer daarover later ;-) maar vooralsnog nu dus druk met de beurs in Duitsland.

 

2 thoughts on “Cebit dag zoveel

  1. Op welke stand sta je eigenlijk?

    Ik ben er gisteren geweest en vond het vooral groot, heel erg groot. Maar qua nieuwigheidjes ben ik zeer weinig tegengekomen. Ik wist voor het grootste gedeelte eigenlijk de ontwikkelingen als middels de bekende website en weblogs. Maar dat neemt zeker niet weg, dat het leuk was, ik heb me best vermaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.