Aangekomen in Buenos Aires, Argentinie

Ik ben aangekomen in Buenos Aires, Argentinie. Dat wil zeggen: ikzelf wel, maar mijn bagage niet. In Sao Paulo ging e.e.a. waarschijnlijk mis met mijn in-transit vlucht want ik scheen ineens op een hele andere vlucht te zitten waardoor mijn bagage waarschijnlijk achter is gebleven in Brazilie ..

Tjsa, daar verander je weinig aan. Tweede kleine probleem: het is vandaag hier een feestdag. Dus waarschijnlijk krijg ik hierdoor pas morgen mijn bagage (als alles goed gaat).

Ik ben goed opgevangen door collega Raffa die hier tijdelijk zit en zit nu vanuit zijn appartement dit te tikken. Met een tijdsverschil van 5 uur met nederland ga ik straks Training geven aan een aantal mensen van het callcenter.

Later meer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.