Johnny de mol

Vandaag zat ik in het vliegtuig met Johnny de mol .. en moet het toch even kwijt: wat kunnen die zogenaamde ‘bekende’ nederlanders er toch├é┬áslecht uit zien: Meneer de mol met vieze vette haren, de lange wilde haren opgeknot tot een knotje achterop z’n hoofd. Een zonnebril waar u U tegen moet zeggen want het bedekte z’n gehele gezicht (hoezo ik wil niet gezien worden dus dan doe ik het maar zo? .. ) .. En dan dat trainingsbroekje .. Sjee.. zo’n umbro geval of zo .. Bah..

http://nl.wikipedia.org/wiki/Johnny_de_Mol

Maar goed het was Johnny de mol. ;-)

3 thoughts on “Johnny de mol

 1. jos.slagers says:

  jij zat toch niet alleen met Jonny de Mol in het vliegtuig, ???

  ik meende dat er nog meer mensen in dat vliegtuig zaten. oeps.

  :-) :-p j-)

 2. tim says:

  ja, dat is gewoom johnny! zo is hij gewoon…het liefst gewoon zijn trainingsbroekie en zijn favoriete sneakers, ik ken hem niet anders…

 3. trainingsbroekie nog daar aan toe, maar jezelf een klein beetje verzorgen moet toch kunnen .. Maar goed ik kan me indenken dat het ruige nachten in Barca (en/of omgeving) waren ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.