Vakantie …. (bijna)

De Afrika website is zo goed al klaar en in elkaar gezet door Lilian.  Nu bezig met de laatste puntjes op de i voor onze vakantie naar China

de UMPC (Paceblade p8) is geconfigureerd, laatste programma’s erop gezet en wordt deze week verder getest op gebruik met wireless.

De China website is ook zo goed als af. Nog een paar linkjes en dan kunnen we beginnen met het tikken van de artikelen, wat we eigenlijk al doen. Nu nog wat meer bekendheid en hits .. en we zijn weer blij.

Als toerist in China gaan we niet rennend naar elke internetcafe die we op een hoek of plaats kunnen vinden. Wordt wellicht ook lastig met de toetsenbord indeling(en). We gaan in ieder geval proberen om via onbeveiligde WLAN’s wat te internetten. Werkt dat dan zijn we blij, werkt dat niet dan slaan we onze teksten en foto’s gewoon op in onze Paceblade P8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.