Embedding Video

[MEDIA=1] 

Test Embedding Video. Voor onze Afrika reis (en webpagina) ben ik gisteren bezig geweest onze eigen gemaakte DVD om te zetten naar MPG en deze weer naar Flash om te zetten, zodat het makkelijk afspeelbaar is binnen een webpagina.

De omzetting van de video is nu klaar en ziet er goed uit. Nu de embedding in WordPress. Na 2 tools bekeken te hebben vind ik ‘WordTube’ toch wel de beste en makkelijkste plugin om te gaan gebruiken. Simpele bediening via de interface en heeft geen moeilijke tags nodig om embedded te kunnen worden binnen een entry. De video die je hierboven kan zien is het eerste gedeelte van onze reis door Afrika *(honeymoon)*. De totale film duurt iets meer dan een uur, maar dat heb ik opgeknipt in 9 gedeelten omdat het anders te groot wordt.

One thought on “Embedding Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.