Blogmij: schrijf een posting en krijg betaald!

Na het lezen van een kort persbericht over Blogmij.nl heb ik me vandaag aangemeld. Ik vind het altijd leuk om te zien of bepaalde initiatieven goed gaan werken ja dan te nee.

Zo werk ik al een tijdje met admatch, maar dat komt maar niet echt van de grond. Er volgen af en toe advertenties, maar de mogelijkheid om het goed in de website te zetten is een beetje lastig en de afgelopen tijd kreeg ik vaak een ‘wit’ veld te zien zonder advertentie.

Dus dan Blogmij erbij pakken. Zij pakken het iets anders aan: de blogger maakt gewoon een posting:

WORDT BETAALD VOOR BLOGGEN. Adverteerders willen graag je mening over verschillende onderwerpen en diensten, Schrijf een posting aan de hand van keywords en hyperlinks. Het is heel eenvoudig, schrijf en wordt betaald.

Nou schrijven doe ik al 7 jaar dus dat moet wel lukken en ik geloof dat ik aan alle criteria wel voldoe. Dus ik ben benieuwd wat ik als eerste aangeboden krijg (b.t.w. uitbetaling duurt wel dramatisch lang (stel je maakt een bericht waarmee je 5 euro verdient, dan moet je 20 berichten hebben geschreven om een uitbetaling te krijgen .. ).  En aangezien ik eigenlijk snel geld wil verdienen (wie niet?) denk ik dat het misschien wel lang gaat duren voordat je die 100 euro te pakken hebt. Vandaar ook dat ik mij aangemeld heb voor dit nieuwe initiatief (wat voor mij dus een experiment is).

One thought on “Blogmij: schrijf een posting en krijg betaald!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.