Staren naar borsten verlengt mannenleven

Staren naar borsten verlengt mannenleven

Uit een Duits onderzoek is gebleken dat mannen die naar vrouwenborsten staren hun leven met minimaal 5 jaar verlengen. Ongeveer 10 minuten per dag kijken naar de (grote) borsten van een vrouw komt overeen met 30 minuten aerobics, aldus gerontogolist dr. Karen Weatherby.

Het onderzoeksteam volgde gedurende vijf jaar de gezondheid van 200 mannen aan drie verschillende ziekenhuizen in Frankfurt. De helft van de mannen werd verzocht om nadrukkelijk naar vrouwenborsten te kijken, de andere helft moest zich hiervan onthouden. Na vijf jaar bleek dat de borstenkijkers een lagere bloeddruk hadden, een kalmere polsslag en een verminderd risico op hart- en vaatziekten. “Seksuele opwinding zorgt voor een actief hart en bevordering van de bloedcirculatie.

Conclusie: Staren naar grote borsten maakt mannen gezonder. Uit ons onderzoek blijkt dat een paar minuten per dag staren naar grote borsten de kans op een hartaanval met de helft vermindert”, zei Weatherby. Zij adviseert mannen boven de 40 tenminste tien minuten per dag naar borsten met minimaal cup D te kijken. Mannen hebben nu duidelijk een excuus om goed om zich heen te kijken, bepaalde internetsites te bezoeken en bladen zoals Playboy en Hustler te lezen

4 thoughts on “Staren naar borsten verlengt mannenleven

  1. Mathijs says:

    lijkt me dat juist het iets natuurlijks niet mogen gedurende een lange periode er voor zorgt dat er veranderingen te zien zijn tussen de twee testgroepen. Dus onthouding voor een kortere levensduur én niet het wél mogen staren naar borsten voor een juist langere levensduur zorgt. Om dit goed te kunnen vaststellen zouden ze ook een groep zonder opdracht moeten hebben gevolgd. Dan kon je vaststellen of het een negatief, een nagenoeg te verwaarlozen effect of een positief effect zou hebben op de levensduur :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.