5 thoughts on “Ervaringen van Webloggers gevraagd: Fly – Drive West Amerika

 1. Uh, ja, mijn vrouw LOL. Ze heeft zelf ook al die trip gemaakt en werkt op een reisbureau en verkoopt dit vrijwel uhm elke week. Mail me maar als je meer informatie nodig hebt/wilt.

 2. John says:

  Wij hebben de trip een jaar geleden gemaakt met ´´Berge & Meer`´ in Duitsland.
  Aanvliegen naar San Francisco en dan via de westkust over Death Valley Las Vegas naar Los angeles.
  Daarop volgend hadden wij een cruise naar mexico en terug naar L.A.
  Ik ben zelf vroeger reis begeleider geweest, maar zo’n geweldig goed georganiseerde reis maak je zelden mee. En mischien een bijkomstigheid niet duur.
  Groeten John

 3. Hmm leuk om te lezen, we zijn ook aan het orienteren. Wellicht dat het ook wel Amerika wordt. Misschien tip voor je, volgende week is de vakantiebeurs in utrecht.

 4. Ben zelf al meerdere keren die kant op geweest en boek nooit iets met een uitgekookt programma door tourbureaus, het vereist wat puzzelwerk vooraf. Maar met de bekende boeken (lonely planet etc) maak je een vakantie voor jezelf op maak ipv de geijkte paden en doorrijden anders haal je de volgende stek niet. Is het ergens mooi blijf je er meerdere dagen en sla je iets over tis jouw vakantie. Moet er wel bij zeggen dat je ons niet ziet in de pretparken en malls maar voornamelijk met hele dagen ‘lopen’ in national en regional parken. Savonds ergens wat eten en dan slapen.

  Kortom wij kopen een ticket en een hotel voor de eerste nacht via internet, autotje uitzoeken bij Alamo. Hotel / motel’s prima te doen en er is goed te onderhandelen, aanbod genoeg. Vegas leuk maar zorg dat je er in de mid week zit, weekeinde is niet te betalen (als je op de strip wilt zitten)

  Afgelopen voorjaar een ‘rondje’ gedaan:
  Grofweg: San Francisco, lake tahoe, yosemity, zion, bryce, capitool reef, arches, canyonlands, vegas, hoover dam, joshua, coastal highway en weer San Francisco. 3 weken ca 6600 km gereden (tomtom werkt daar perfect)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.