Nieuwe Dropjes van Venco

nieuwe_dropjes.jpgDit is lekker snel handelen (maar ook goed marketing eigenlijk): Rij ik m’n dorp/stad binnen (Apeldoorn) zie ik een Abri met een nieuwe advertentie: Drop Twist van Venco, een nieuw dropje (in verschillende smaken). Meer zag ik niet want ik reed  er met 50Km/u voorbij.

Op dat moment zit ik met Lilian aan de telefoon die bij de AH loopt. Ik zeg: schat kijk eens of zie dat nieuwe drop al hebben en hoppa.. 2 nieuwe zakjes drop !

En wow.. Zoethout met een vleugje steranijs en honingdrop met laurier ..  de derde (laurier met zeezout had de AH hier niet).

Kijk dat zijn nu smaken waarvan ik zeg: LEKKER!! (maar ik moet de zakjes nog open maken .. Maar ik ben bang dat die zak te vlug leeg is ..

3 thoughts on “Nieuwe Dropjes van Venco

  1. tsja.. dat zit tussen de oren .. daar moeten we nogmaals een keer aan werken .. maar ik vind teveel dingen echt lekker en wil daar nog niet echt afstand van doen (ja erg fout). ;l-)

  2. Tsja…………..maar ik heb me daar toch lekkere drop. Autodrop Zwart. Staan trouwens ook bij de diverse tankstations en binnenkort op tv

    Maar jij hebt eindelijk je honingdropjes………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.