Dagboek van een Cebit-ganger

04.45AM – Wakker worden .. Tijd om naar Hannover te gaan.

05.30 vertrek vanuit Apeldoorn: ik en een collega gaan naar Hannover om ons daar bij al 6 aanwezige collega’s te voegen.

Vandaag is het ‘opbouw’ dag. Ik ga ervoor zorgen dat demo’s en ons locale infrastructuur gaat werken. Dat betekent dus: hopen dat er genoeg netwerk kabel ligt, dat het ook ligt waar we het hebben getekend, dat ons 10Mbit netwerk opgeleverd wordt (glas), en dat we genoeg AccessPoints, switches en webcamera’s hebben draaien om collega’s te kunnen laten werken.

De rest van de demo’s concentreren zich rondom een bepaalde hoek opstelling van de stand, en ook daar gaan we wat met het netwerk doen .. dus hier zal ook e.e.a. aangezet en geconfigureerd moeten worden ..

Drukke dag dus ..

Woensdag avond laat ben ik weer thuis. De Cebit begint voor de bezoeker Dinsdag en eindigt Zondag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.