Dagboek van een Cebit-ganger: de aftermath #3

Demo’s van de Media Giant PVR .. een bijna alles-in-1 oplossing. Analoge TV, Verschillende inputs waaronder Composiet, Firewire, USB, uitgangen zoals: HDMI, Composiet. HDD erin, eventueel een PLC (Ethernet over Power) en kan tezamen met de ingebouwde TwonkyServer data streamen over je netwerk

cebit_pic2.jpg

En dan nog een persoonlijke favo: CFULLHDMA. Een Full HD (1080p) player. Trek je MKV’s, H.264’s van een CH3SNAS of een USB HDD en gaan met die banaan .. Erg geweldig was de 10.000BC trailer ..

cebit_pic3.jpg

morgen de laatste fotootjes ..

Oja .. wellicht komt er ook nog ergens een interview met me op het internet wat ze voor cdfreaks.com hebben opgenomen

2 thoughts on “Dagboek van een Cebit-ganger: de aftermath #3

  1. Jacques says:

    Ik zie dat jullie de nieuwe lichting Grab’n’Go goed gepromoot hebben op Cebit.

    Zijn jullie ervan bewust dat ‘oudere’ producten niet goed werken. Ik heb afgelopen zaterdag een CM3PVR kado gekregen en wat een problemen met dat toestel! Ik draai reeds de laatste versie 0.40.
    Opgenomen TV afspelen gaat goed de eerste 10 min, nadien blijft hij schokken en haperen. Toch erg om hieraan 260 Euro te geven vind ik!

  2. Jacques: er komt vandaag een 044 firmware beschikbaar die bovenstaand probleem niet zou moeten hebben. vraag ernaar bij de support of hou anders de website in de gaten. Dit is alles wat ik weet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.