Progress Info: CFULLHDMA

What to be expected to be fixed in next beta firmware?

 • Fix NFS is not able to resume and play files after stopping playback.
 • Fix DVD menu issue
 • Fix MKV subtitle disappear issue
 • Fix DVD [LANG] key issue
 • Fix AVI mutltiple language srt issue
 • Reproduced but probably not fixed  yet: DVD Chapter issue (stuttering)

3 thoughts on “Progress Info: CFULLHDMA

 1. De fixes van de laatste 2 beta-firmware update’s zijn een hele verbetering en met de aangekondigde fixes zullen een paar hardnekkige bugs verwijderd zijn vooral door een dvd menu navigeren en ondertiteling en/of geluidssporen selecteren blijken hardnekkige bugs te zijn.
  Dan zou het super zijn als de voorgestelde verbeteringen ook tot de mogelijkheden behoren (zoals wmv 5.1, FLAC ondersteuning) al met al is en blijft dit apparaat een van de beste “koopjes” op de markt.

  Keep up the good work

 2. Vincent says:

  Mijn kids zouden erg blij zijn als de nieuwe firmware ervoor zorgt dat ze kunnen kiezen tussen de audiosporen, want hun Engels is nog niet zo goed (logisch in de kleuterklas natuurlijk). DVD’s met een menu waarin je de taal kunt kiezen werken nu wel al goed, maar films met meerdere audiosporen niet. Dat heeft toch iedereen neem ik aan en wordt toch geprobeerd op te lossen in de volgende Beta, of zit ik er helemaal naast?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.