PADI open water DVD kit

Uhm.. een beetje vreemd dat dit boek een beetje lastig online bij gerespecteerde boekhandels (met keurmerk) is te bestellen.

Iemand een tip? We willen ons graag inlezen voordat we graag duiken in Egypte (een welverdiende vakantie over een paar weken, want vorig jaar China was 4 weken buffelen ipv uitrusten) ;l-)

9 thoughts on “PADI open water DVD kit

 1. PeterS says:

  Kom op zeg, een beetje it-er is toch niet bang van een beetje Engels?

  Een goede vriend van me is een fervent duiker. Ik zal hem eens om advies vragen.

 2. michiel says:

  Ik heb volgens mij wel de dvd voor je. zal even gaan zoeken. Ligt eraan wanneer je gaat maar anders mag je mijn boek ook wel lenen. Ik zwaai iedere dag naar apeldoorn dus dat mag geen probleem zijn :-).

 3. @PeterS: engels is geen punt, maar ook de vrouw wil graag duiken .. en die heeft het liefst alles in het nederlands ;-)

  @michiel: we willen 1 of 2 boeken hebben (kopen, dus niet lenen) als voorbereiding op .. zodat we sneller het water in liggen ;-)

 4. Thanks Michiel .. we gaan morgen eerst naar Arnhem. Lil heeft vanmiddag gebeld
  een one-man shopje in apeldoorn hebben we 2 keer gebeld en die zou terugbellen, wat ie op heden nog steeds niet heeft gedaan, die is dus niet betrouwbaar ;-)

 5. Michiel says:

  In arnhem heb je Scuba World die zit aan de Markt. Succes met het zoeken. Enne een ding weet ik zeker je gaat duiken erg leuk vinden!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.