TV Series Tip: CHUCK !

My collegue PM, mentioned this great series today to me ..

C H U C K

Awesome funny and good script !..  Downloaded it, and watching episode 3 already. One of the best tips I got!

2 thoughts on “TV Series Tip: CHUCK !

  1. Nou is het niet wat om te beginnen als inkoper voor één van de commercielen?
    Leuke series zijn welkom, net als spannende………….maar ze moeten wel de serie afmaken en niet zoals laatst een of ander serie op Veronica over invaders uit de ruimte die ineens wordt afgekapt omdat de serie in US is gestopt..

    Maar deze staan genoteerd…………….laat het nieuwe seizoen maar beginnen

  2. Peter Raaphorst says:

    Ze zijn keihard in de US. Een nieuwe serie wordt geproduceerd voor één seizoen, das de pilot en 9 afleveringen ofzo. (vroeger waren het er minimaal 20). Indien de kijk cijfers tegenvallen wordt de serie geschrapt. De getallen zijn idioot voor nederlandse begrippen, een serie met 4-5 miljoen kijkers ‘doet ‘t slecht’. Vanaf 10M+ wordt het leuk. En dat allemaal voor de reclame inkomsten.

    De grootste schok voor mij persoonlijk was het schrappen van Star Trek. Onbegrijpelijk … over de gehele wereld heel veel fans maar blijkbaar scoorde de serie Enterprise niet hoog genoeg in de states. Als ze Star Trek al van de buis durven te halen dan voorspeld dat niet veel goeds voor andere series. Bereid je dus maar voor op alleen mainstream onderwerpen in de series.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.