61 thoughts on “CH3SNAS: fun_plug and nzbget

 1. marcel says:

  Hoi Dennis,

  ik heb een ch3snas gekocht met een 1tb schijf en standaard geformatteerd.

  nou wil ik met de nas gaan downloaden met fonz en getnzb

  Maar ik ben er een complete beginneling in.

  Kun je me er wat meer over uitleggen hoe je alles installeerd?

  en eventueel een handleiding?

 2. Daniel says:

  Hoi marcel,

  Hiero hetzelfde ik heb er ook weinig verstand van en ik krijg hem ook niet aan de praat ben jij er al uit gekomen.

  groet daniel

 3. Daniel says:

  Hoi Dennis,

  Ik heb nzbget aan de praat gekregen met de webinterface.
  Ben er heel blij mee hij unpart ook alleen nu als ik postprocess toevoeg dan gooit hij al me rar bestanden weg maar hij pakt niks uit welke bestanden van rar moet ik hebben en waar moet ik ze neer zetten.

  Groeten Daniel

 4. Bob says:

  Hallo,

  Volgens mij mis ik een aantal files, in bovenstaande howto staat het volgende:

  Download the nzbget-static-all-release.zip file,….

  Hierin staan de volgende files:
  [TXT] nzbget.conf 15-Oct-2008 22:51 24K
  [ ] nzbget.sh 12-Oct-2008 17:45 402
  [ ] postprocess.sh 12-Oct-2008 17:52 4.8K
  [ ] unpak-update.rar 14-Nov-2008 13:24 27K
  [ ] unpak.tar 17-Oct-2008 20:40 130K

  Volgens mij mis ik nu een aantal zaken, kan iemand mij verder helpen?

 5. Gerhard says:

  Hallo Dennis,

  Via zoeken op Internet kom ik op je site terecht. Ik heb mezelf vastgewerkt in NZBGet: ik kan NZBGet niet meer herinstalleren. Optware IPKG overigens ook niet (wat doet Optware, heb ik het nodig, is de volgorde van installeren de reden dat ik daarna niet meer in NZBGet kan inloggen).

  De ene keer dat ik NZBGet heb zien werken -dat wil zeggen in Windows Verkenner zag dat er bestanden in de downloaddirectory werden geplaatst en dit zelfs na een reboot van de NAS vanzelf werd hervat – was ook gelijk de laatste: inloggen ging niet meer, terwijl ik toch de credentials niet gewijzigd heb.

  Uiteindelijk maar Optware en NZBGet gedeinstalleerd. Nu herinstalleren gaat echter herinstalleren niet meer: Installation failed.

  Rechtstreeks op de QNAP NAS in Linux zaken verwijderen nog niet geprobeerd. Eerst wil eens weten wat ik nu eigelijk aan het doen ben.

  Ik heb onderstaande gepost op het QNAP forum, maar wellicht dat weet in welke richting ik moet zoeken.

  Groeten,
  Gerhard

  Need help on NZBGet.

  My NAS is a QNAP TS-509 Pro running firmare 3.3.2 build 0819T. I’ve recently installed QNAP’s NZBGet_0.7.0_x86.qpkg with default settings. I successfully uploaded an nzb file, however NZBGet reported ‘Server is sleeping’. Then I installed Optware_0.99.163_x86.qpkg and noticed that NZBWeb reported download speed 0, so changed this to 10000. Finally success, I could see my first download appearing in Windows Explorer!

  I think setting the download speed did the trick. In other words my guess is that I can uninstall Optware IPKG. True?

  Now however another problem pops up. NZBGet Web does not allow me to log in anymore with the default admin admin or any other way for that matter. Rebooting the 509 has not helped. Disabling Qptware neither. Finally I’ve removed NZBGet and then Optware too. Removed also the Qdownload\nzbget folder. Although the 509 reported both deinstallations to be successful, it wil not allow me to reinstall neither Qptware nor NZBGet, simply saying ‘Installation failed’. Any suggestions??

  Finally, I’d appreciate some links to documentation on NZBGet Web. Have not been able to find a step by step on NZBGet Web. I suppose with NZBGet Web replaces command line configuration. And as said, do I or don’t I need Optware IPKG.

  Thanks!

 6. begin bij het begin
  werkt PHP, Werkt de webserver, heb je alle dingen op de QNAP geinstalleerd?

  Als dat werkt, ga dan nzbget installeren met nzbgetweb om te zien of deze ook kan draaien.

  Maar je zal echt met foutmeldingen en issues moeten komen om meer info te verkrijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.