Important for all CFULLHDMA beta testers

CFULLHDMA beta testers have to register themselves again for beta-testing (and be able to download beta firmware versions) at the CFULLHDMA PAGE. If you did not receive any e-mail this morning from me your e-mail address was lost totally. Only a limited amount of people could be informed.

The new way of subscribing yourself for beta testing gives you more control with what e-mail address you want to subscribe or if necessary unsubscribe yourself without my interaction.

2 thoughts on “Important for all CFULLHDMA beta testers

 1. Tja Dennis, nou was ik eindelijk om en wilde een CFULLHDMA gaan halen. Ik naar Computerland Leiden (daar hadden ze exemplaren op voorraad).

  En toen: ze hadden ‘m niet meer. Er werd mij zelfs gezegd dat hij niet meer zou komen, omdat ze niet meer werden geproduceerd. Er werd zelfs een suggestie gedaan dat de CFULLHDMA zou worden opgevolgd door een nieuw type.

  Teleurgesteld ging ik naar Paradigit. Ook daar werd “nee” verkocht. Dynabyte “Nee”.

  Voor mij een enigzins onluisterende ervaring… klopt er iets van dit verhaal?

  mvg,

  Chris

 2. Hoi Chris, het klopt inderdaad dat Paradigit en Dynabyte de CFULLHDMA niet verkopen op dit moment. Ook Computerland verkoopt de CFULLHDMA momenteel niet. Dus dat Computerland aangeeft dat ze deze op voorraad hebben is iets wat volgens mij niet juist is.

  Het enige waar ik je naar kan verwijzen is: MediaMarkt en/of online shops.

  Wellicht heb je iets aan mijn antwoord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.