Vakantie 2009

Zo .. op de vakantiebeurs geweest afgelopen vrijdag.. Het parkeren is dramatisch duur: 12 euro. En dat voor die anderhalf uur dat we er waren (of was het korter). We weten wat we willen. Nu nog datum, tijd en de pegels die we ervoor uit willen trekken. Ut is in ieder geval ver-weggistan ..

One thought on “Vakantie 2009

  1. Thomas says:

    Volgende keer gewoon in de wijk parkeren en voor 2 uur een parkeerkaartje kopen. Ben je stukken goedkoper uit. Wil je helemaal gratis parkeren, dan zou je je auto kwijt kunnen aan het einde van de Croeselaan en dan 2 haltes de bus nemen. Of je gaat gewoon met de trein ;)

    Waar gaat de reis naar toe als ik vragen mag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.