Wat doe je op een maandagavond?

Je wordt om half 8 gebeld of je iets kan afleveren. Je stapt in de auto … je rijdt naar kantoor en pakt daar, met goede hoop dat je de alarmcodes er weer op zet, wat spulletjes wat je nodig hebt. Dan rij je vanaf Amersfoort naar het nietige kleine Rotterdam via trajectcontroles, 120KM, 100KM, en 80KM zones in een paar kwartier ernaartoe. Daar iets afgeleverd (I have to kill you to tell you what) en even gekletst. Na een uur weer terug naar ons huisje in het grote Apeldoorn. om 23.30 waren we weer thuis.

Nu naar een paar Cola Whiskey (Thanks Rick, nog steeds niet leeg die fles)  gaan we naar bed.. Tot morgen lieverds!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.