Grappig: Fannetjes

Grappig,

fannetjes

lees ik vandaag op een forum (tweakers) dat de fan van de CH3SNAS veel beter aanschreven wordt als de fan van de CH3MNAS ..

Gelukkig bezit ik natuurlijk de CH3MNAS en de Ch3SNAS .. en kan ik een fotootje maken. Zoek de verschillen zou ik zeggen.

Exact dezelfde type fans .. Dus als er een fan zou ‘janken’ lijkt het mij exemplarisch … Daarnaast gaat de fan ook uit als de temperatuur dat toelaat en/of de HDD’s in ruststand zijn.

3 thoughts on “Grappig: Fannetjes

 1. sjansen says:

  Zou het niet kunnen komen door de layout of indeling van de ch3mnas ? Is deze van binnen niet anders ? Of is de housing van een ander matriaal gemaakt ?

  Dat zou een mogelijke oorzaak kunnen zijn.
  Maar inderdaad, kan je ook gewoon pech hebben met de fan.

 2. Typisch gevalletje: iedereen blaat maar wat zonder er a)verstand van te hebben, of b)er onderzoek naar te hebben gedaan, c)├╝berhaupt ergens verstand van te hebben.

 3. Tijl says:

  Ik kan alleen zeggen dat ik zowel een CH3SNAS als een CH3MNAS heb (gehad voor de CH3SNAS), en de fan maakt bij mij wel degelijk veeeel meer lawaai bij de CH3MNAS dan de CH3SNAS. Dit komt volgens mij omdat die bij de CH3MNAS veel sneller draait (zelfs als bij een aangegeven temperatuur van minder dan 40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.