Cult?

Onvoorstelbaar wat een ‘dramatische’ serie is ‘The Prisoner’ het verhaal is zo super ingewikkeld met flashbacks, herinneringen, dubbelgangers, nummers dat het, voor mij’, niet of nauwelijks te volgen is. Ik heb 6 afleveringen uitgezeten om eens te zien wat een ‘cult’ serie nu eigenlijk is of wat het zou kunnen zijn. Problematische is eigenlijk wel dat je eerst wat voorgeschiedenis moet kennen/weten, want anders is ‘out of the blue’ eea. erg onduidelijk.

Er zal een dieper liggende gedachte zijn: het beschermen van mensen, het dromen, het dorp ..

en dit hierboven had ik geschreven voordat ik een stukje ‘wiki’ erover las. Goed.. next TV serie bitte.. dit was niet  geheel mijn ding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.