Pagina Vertoningen op onze sites

Wauw .. afgelopen maand hebben Lilian en ik op al onze websites een dikke 800.000 pagina weergaven gehad. Waarbij er meer dan 350.000 alleen al voor tapas-recepten.nl waren en nu met de kerstrecepten.net er zo’n 200.000 al in November getoond zijn. En dan mag ik natuurlijk amuse-recepten.nl ook niet vergeten met een kleine 150.000 .. Delf ik toch even diep het onderspit met mijn 40.000 pagina vertoningen op AroundMyroom.com

Ik vraag me af of er met zulke hits er advertentiebureau’s zijn die ads willen laten vertonen op de site. Gezien de hits is dit ‘boven-gemiddeld’ dacht ik zo .. Maar kan het mis hebben ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.