YuiXX: Widgets ….

YuiXX, we count down.

but where did you see that widget system before?:

Some info …..

The YuiXX widget system is strongly related to the existing Yahoo/Intel Widget system.

But …

The existing widget library cannot and will not be used (a lot of content is strongly US related). There will be a new platform for the YuiXX with own applications, widgets and functionalities as written in de latest press-release announcement.

For developers, there will be a SDK available to develop own widgets for your own box, Widgets can be submitted to be put in the official YuiXX library to be used by all owners.

So yes, you could

7 thoughts on “YuiXX: Widgets ….

 1. there is enough spec information available, what do you wan to know Bertram?

  Manuals: I read in the press release that the setup needs no explanation at all ;-)
  but I think it will be available upon release.

 2. Danny says:

  Het is mij nog steeds niet duidelijk of je zo’n tuner later zelf kan toevoegen of dat je dan een nieuw apparaat moet kopen. Is het optie 1 dan bestel ik er nu 1. Zoniet dan wacht ik totdat er 1 uit is met dvb-c (ziggo).
  Een andere vraag, je zegt dat een wdget bestaat uit html en javascript. ik neem aan dat het standaard media widget een uitzondering op is?
  Is het mogelijk om via de SDK ook interne functies van de yuixx te benutten?

 3. tuner zelf in bouwen: niet te adviseren, ik durf ook nog niet te zeggen hoe e.e.a. geregeld is. Je hoeft niet een nieuwe te kopen, want het apparaat is zover ik weet dezelfde, moet alleen een bepaalde kaart op wat dingen aangesloten worden. Durf echter nog niet te schrijven wanneer DVB-S of DVB-C ondersteuning beschikbaar komt.

  Standaard mediawidget kun je niet wijzigen, alleen eigen widget. Zie bijv. de hardware.info widget die al ergens te zien is.

  In principe moet je bepaalde dingen kunnen aansturen binnen de Yuixx met de SDK en widget, maar vooralsnog is de SDK nog niet publiekelijk beschikbaar, dus daar kan ik ook nog maar weinig over kwijt.

  En ja je kan ook zelf een HDD erin bouwen

 4. Mike says:

  Wat ik nog zou willen weten is of er ook uitzendinggemist widgets voor de Yuixx beschikbaar komen tijdens of na de lancering. Ik weet wel dat er bij Samsung tv’s in de winkels al reclame wordt gemaakt met een RTL gemist widget (Samsung tv’s werken met dezelfde Yahoo widgets), dus het zou wel logisch zijn als hetzelfde ook op de Yuixx komt.
  Ik heb al een Yuixx besteld, omdat de Yuixx een super alles-in-1 oplossing wordt. Met een uitzendinggemist widget zal het nog beter worden, met denk ik veel nieuwe klanten in het vooruitzicht.

 5. Tjerk says:

  In een van de filmpjes op de yuixx website wordt eenmaal genoemd dat je ook zaken kunt opnemen. Ten eerste, kan je straks inderdaad DVB-x signalen pauzeren/opnemen? Is dit ook mogelijk via een (live) programmagids?
  Ten tweede, ik ben niet geheel blij met de manier waarop Digitenne en de topfield recorder werken. Als programma’s verschuiven, dan verschuift de recording niet mee. Is dat iets wat met de Yuixx opgelost wordt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.