Hoezo 50km per uur toegestaan?

Stationstraat Apeldoorn, iets na de stoplichten kruising kanaalstraat, staat sinds deze week zo’n leuk metertje om je te waarschuwen voor je snelheid. Als je te snel gaat, gaat ie dus in het rood. Wat is nu hier aan de hand?

De stationstraat is een 30 kilometerzone! En ze bekeuren er ook nog voor. En dit metertje laat alles netjes op z’n groen staan. Op z’n twitters dus een dikke: #fail .. Dus laat die iemand die hiervoor verantwoordelijk is even het aanpassen .. want nergens is deze 30 kilometerzone gestopt en mocht er statistieken uitgehaald worden: deze hebben al bijna een week geen enkele nut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.