Mooi Weer in Hurghada!

Vandaag genomen ergens bij het rif van Small Giftun .. water 24 graden, longsuit aan (shorty & onderpak van 5mm). Onzettende leuke duik. Vandaag was weer een dag tussen de soapsterren (een aantal leden van de belgische soap: Familie) is bij ons aan boord om daar opnamen te maken voor de TV serie aldaar.

Zoals als eerder geschreven hebben we een super kamer appartement (woonkamer, slaapkamer, keuken, douche etc.. ). Onzettend relaxed. Nu aan het bijkomen van de duik en morgen weer frisse lucht onder water ademen met 230 bar in de fles dan dan met 50 of iets meer naar boven komen om dan te zien dat je weer een uur erbij hebt. Inmiddels 41 duiken op de teller ! ..

Gisteren was er nog veel wind, vandaag was het weer wat mooier (minder wind) waardoor je het niet zo koud hebt als je net het water weer uit komt na de duik. We blijven ontzetten genieten bij Blue Paradise met het gehele team (Patrick, Mandy, Marijn, Hilde, Bart & Silvie, en dan natuurlijk de crew). En een van de voordelen om op een belgische boot te zitten is natuurlijk dat we Belgische patatten kunnen eten tussen de middag (met Mayonaise!) ;-)

One thought on “Mooi Weer in Hurghada!

 1. Guus van der Maas says:

  Hallo dennis,

  Ik ben via google op jouw site gekomen. Ik probeer in contact te komen met 2 duikinstructeurs, Marijn (nederlander) en Hilde (belgische), die ik helaas uit het oog verloren ben.

  Ik heb bij hun mijn Divemaster certificaat gehaald bij Oxygen duikschool in Sharm el Sheikh. Ik hoop dan ook dat het dezelfde Marijn en Hilde betreft als op je Blog. Zou je na kunnen gaan of dit het geval is? Je mag me uiteraard altijd mailen, je zou me een groot plezier doen!

  Ik hoop op een reactie!

  Met vriendelijke groet,

  Guus van der Maas,
  Arnhem, Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.